NOVICA


Jesenski krog financiranja start-upov s 75.000 € in 200.000 € semenskega kapitala SPS se je pričel!

Iniciativa Start:up Slovenija (katere nosilci so Tehnološki park Ljubljana in Tovarna podjemov Maribor) v petek, 26. avgusta, pričenja s serijo devetih roadshow dogodkov po vsej Sloveniji, s katerim se začenja letošnji jesenski krog financiranja start-upov. Produkta SK75 in SK200 Slovenskega podjetniškega sklada inovativnim podjetjem s potencialom hitre globalne rasti omogočata pridobiti 75.000 € konvertibilnega posojila ali 200.000 € javne lastniške investicije ter vključitev v intenzivna spremljevalna podporna programa. Inovativnim podjetjem s potencialom hitre globalne rasti so na voljo dva produkta:
  • Produkt SK75  je namenjen start-upom v fazi iskanja ”product-market fit-a”, ki imajo razvit prototip rešitve, ki ga je že preizkusil pri prvih strankah oz. zgodnjih uporabnikih, kapital pa potrebujejo za nadaljnje testiranje hipotez in funkcionalnosti ter navezovanje stikov s potencialnimi kupci.
  • Produkt SK200 pa je namenjen podjetjem, ki že ustvarjajo prve prihodke in imajo zasebnega investitorja, dodaten javni kapital pa potrebujejo za zagon hitre globalne rasti in profesionalno organizacijo podjetja.
Kot pravijo podjetniki, gre za trenutno najbolj ugoden in dostopen zagonski kapital, ki omogoča hitro in učinkovito testiranje ključnih predpostavk za razvoj posla ter pripravo na večje investicije tveganega kapitala. Hitro se torej prijavite na roadshow dogodek v svojem kraju in si zagotovite celovit paket informacij in izkušenj tistih, ki se s pomočjo SK investicij že uveljavljajo na trgih doma in v tujini.

Rok za prijavo v pred-selekcijski postopek za SK75 in SK200 je 8.9.2016!
Vse podrobnosti so na voljo na http://bit.ly/2bee4j7
Avtor: , 24.8.2016
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v ljubljansko podjetniško sredino? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati, najnovejše podjetniške trende in ostale odlične stvari?
Hitro, prijavi se na Start:up Ljubljana e-mail listo!