OPIS DOGODKA


Dobimo se pred Škucem!

22. julij 2016, ob 17:00 /ŠKUC, Stari trg 21, 1000 Ljubljana
Festival Dobimo se pred Škucem, ki obiskovalcem vsako leto predstavlja sklop raznolikih kulturnih popoldnevov in večerov, ki so vsi brez vstopnine in se odvijajo na Starem trgu v Ljubljani, letos traja od 22. do 31. julija. Namen festivala je, da bi s kvalitetnimi kulturno-umetniškimi dogodki dopolnili in popestrili poletno dogajanje v starem mestnem jedru Ljubljane. Zato vsako leto k sodelovanju v ŠKUC-u k sodelovanju povabijo nekatere že priznane, a večinoma še neuveljavljene ustvarjalce, ki premorejo nadarjenost in perspektivo, ter si tako v okviru festivala pridobijo priložnost za predstavitev in promocijo.

Pester in obsežen festivalski program bo letos obsegal 40 različnih dogodkov za javnosti različnih starosti in okusov, torej tako za otroke in mladino  kot tudi odrasle različnih kulturnih afinitet. Program obsega koncerte, literarne dogodke, gledališke predstave, filmske projekcije, razstave, ustvarjalne delavnice in tako imenovano Škucevo tržnico.
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v ljubljansko podjetniško sredino? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati, najnovejše podjetniške trende in ostale odlične stvari?
Hitro, prijavi se na Start:up Ljubljana e-mail listo!