OPIS DOGODKA


NASA Space Apps Challange Hackathon

11. april 2015, ob 9:00 /Tehnološki park Ljubljana
 

Mladi pozor!

Raziskovanje, kreativnost in inovativnost so glavne vrednote kariernega uspeha v 21. stoletju. Spoznaj na praktičen in zabaven način, kako biti inovativen ter ustvarjalen. Lepo vabljeni na NASA Space Apps Challange, ki bo 11. in 12.4.2015 potekal v Tehnološkem parku Ljubljana.

Realiziraj svojo idejo v enem samem vikendu ali pa se priključi eni izmed obstoječih ekip!

Želiš izboljšati svet?

V svetu obstaja veliko nerešenih izzivov, ki lahko izboljšajo kakovost življenja. Rešimo jih lahko z inovativno uporabo tehnologije. To zagotovo ni povsem lahka naloga! Organizatorji NASA Space Apps Challange verjamemo, da lahko mladi s svojim znanjem, kreativnostjo, strastjo in talentom “spopadejo” s tem izzivom. Pri tem lahko izkoristite vso podporo mentorjev in sodelujočih partnerjev. Povežite torej svojo domišljijo in znanje ter izdelajte rešitev, ki lahko pomaga rešiti določen problem.

Sprejmeš izziv?

Na voljo je 25 izzivov za leto 2015. Izberi svojega in se prijavi: https://2015.spaceappschallenge.org/challenge,

Nagrada!

Največja nagrada je novo pridobljeno znanje, druženje in povezovanje s istomislečimi nadarjenimi posamezniki. Najboljši dve ekipi iz več kot 130 mest pa bosta nadaljevali tekmovanje v svetovni konkurenci.

Prijavi se!

Registracija je obvezna, število mest pa omejeno, zato pohiti. Rok za prijavo je 9.4.2015 na https://2015.spaceappschallenge.org/register/

Registriraj se zdaj in se priključi neverjetni NASA avanturi!

http://spaceappschallenge.eu

https://2015.spaceappschallenge.org/location/ljubljana/

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Maja Mastnak
Tehnološki park Ljubljana
T: 01 620 34 05
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v ljubljansko podjetniško sredino? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati, najnovejše podjetniške trende in ostale odlične stvari?
Hitro, prijavi se na Start:up Ljubljana e-mail listo!