OPIS DOGODKA


MedRock week za vse, ki jih zanimajo izzivi v zdravstvu!

9. julij 2016, ob 9:00 /Marand d.o.o., Koprska ulica, 1000 Ljubljana
Svet se spreminja, z njim pa vsa področja našega življenja, vključno z zdravstvom, kot enim pomembnejših, saj je zdravje za večino med nami ena najvišjih vrednot. Novi izzivi na področju zdravja potrebujejo sveže in vse bolj inovativne rešitve. Združevanje podatkov iz različnih virov, njihova analiza in posledično ustrezno preventivno ukrepanje, so ključni za zdravstveni sistem prihodnosti, saj omogočajo nove, hitrejše in učinkovitejše oblike zdravljenja.

Zato podjetje Marand, ki je poleg Tehnološkega parka Ljubljana d.o.o. (TPLJ) ter organizacij oz. podjetij Mesi, Xlab in InternetWeek eden od ustanoviteljev iniciative HealthDay.si, že drugo leto zapored prireja poletni kamp MedRock week, ki bo potekal od 9. do 15. julija v Ljubljani. Vabljeni študenti različnih področij - od FRI-ja, medicine, farmacije, kemije, matematike pa do multimedije, ekonomije in podobnih smeri - ki si upajo skočiti novim izzivom naproti, želijo snovati in konkretizirati sveže ideje, ter delovati v mednarodno usmerjenem delovnem okolju.

 Udeležba je brezplačna, število mest pa omejeno, zato pohitite s prijavami!

 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v ljubljansko podjetniško sredino? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati, najnovejše podjetniške trende in ostale odlične stvari?
Hitro, prijavi se na Start:up Ljubljana e-mail listo!