OPIS DOGODKA


Living Bits and Things 2016

20. junij 2016, ob 10:00 /Golf Hotel Bled
Ma Bledu bo 20. in 21. junija potekala že šesta IoT konferenca z naslovom Living bits and things 2016. Gre za vodilni poslovno-tehnološki dogodek z najdaljšo tradicijo v CEE regiji s področja Interneta stvari (IoT - Internet of things) in digitalne preobrazbe.

Rdeča nit letošnjega dogodka je vloga IoT pri digitalni preobrazbi ter razvoju Industrije 4.0., kako pametne napravice, ki nas povezujejo, lahko pomagajo posameznikom, skupnostim in podjetjem na poti v lepšo, bolj enostavno in tehnološko učinkovitejšo prihodnost, govora bo tudi o izzivih digitalne industrije ter dinamiki globalnih vrednostnih verig ter vzpostavljanju poslovnih modelov, ki kreirajo zaupanja vredna okolja, kjer sta zasebnost in varnost med najvišjimi vrednotami. Precej pozornosti bo namenjeno tudi monetiziranju in financiranju novih digitalnih podjetij ter optimiziranju poslovnih procesov.

 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v ljubljansko podjetniško sredino? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati, najnovejše podjetniške trende in ostale odlične stvari?
Hitro, prijavi se na Start:up Ljubljana e-mail listo!