OPIS DOGODKA


Crea poletna šola: kreativnost in IKT za nova podjetja

12. julij 2015, ob 9:00 /Fakulteta za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani
 
Si kreativen študent dodiplomske ali podiplomske smeri oz. diplomant z odlično poslovno idejo?
Lahko s pomočjo IKT izboljšaš prihodnost?
Želiš postati podjetnik?
 
Pridruži se nam na brezplačni poletni šoli 'Mesta prihodnosti skozi storitvene inovacije' in začni svojo podjetniško pustolovščino z Regionalno razvojno agencijo Ljubljanske urbane regije (RRA LUR) ter Fakulteto za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani (UL FRI).
 
Poletna šola bo potekala med 12. in 22. julijem 2015 v Ljubljani, prijave nanjo pa zbiramo do vključno 15. maja 2015 na: www.f6s.com/crea.

Dodaten navdih pri razvoju storitev, ki naslavljajo družbene in okoljske izzive v urbanih okoljih, bo ponudila Ljubljana kot Zelena prestolnica Evrope 2016. S pomočjo informacijsko-komunikacijskih tehnologij (IKT) boš snoval storitve, ki rešujejo izzive povezane z mobilnostjo, onesnaževanjem, oskrbo s hrano, učinkovitejšo rabo energije, zdravstvene izzive, povezane s starajočim se prebivalstvom, itd. V desetih dneh boš spoznal kreativne pristope k razvoju ideje, sodeloval z izkušenimi mentorji ter v interdisciplinarni ekipi testiral in izpopolnjeval svojo poslovno idejo, razvil poslovni model in komunikacijski načrt, raziskal priložnosti financiranja, se predstavil investitorjem in imel morda kot eden izmed dveh najboljših projektov na poletni šoli priložnost sodelovati na mednarodnem tekmovanju najboljših IKT poslovnih idej.
 
Na poletno šolo se lahko prijaviš sam ali z že oblikovano podjetniško ekipo do vključno 15. maja 2015 na: www.f6s.com/crea.
 
Pri izboru udeležencev bodo imeli prednost kandidati s kreativnimi idejami, ki temeljijo na informacijsko-komunikacijskih tehnologijah (IKT) in imajo potencial čim večjega družbenega in/ali ekološkega vpliva.

Vprašanja o poletni šoli lahko naslovite na mag. Tino Pezdirc Nograšek (tel: 01 306 1921) in Iris Koleša, mag (tel: 01 306 1920), Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije

Projekt CREA je pridobil sredstva iz programa Evropske unije za raziskave in razvoj Obzorje 2020 na podlagi sporazuma št. 644988.
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Aidan Cerar
RRA LUR - RCKE
T: 01 306 19 21
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v ljubljansko podjetniško sredino? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati, najnovejše podjetniške trende in ostale odlične stvari?
Hitro, prijavi se na Start:up Ljubljana e-mail listo!