OPIS DOGODKA


6 korakov do podjetniškega preboja za ZELENE podjetnike

23. maj 2016, ob 12:00 /Mariborska razvojna agencija, Pobreška c. 20, Maribor
Vabljeni na delavnico, na kateri vam bo mag. Victor Branagan - je lastnik in direktor podjetja SustainEd z bogatimi poslovnimi izkušnjami v socialnem in okoljskem sektorju, certificiran coach in partner za usposabljanje udeležencev pri evropskem programu za podnebne spremembe, Climate KIC - razkril 6 korakov, kako zagnati zeleno podjetje, ki bo spremenilo tako vaše življenje, kakovost bivanja v vaši lokalni skupnosti kot prihodnost našega planeta:
  • V čem se zagon zelenega podjetja razlikuje od ustanovitve tradicionalnega, bolj ozko usmerjenega podjetja? Posebnosti, prednosti in ovire!
  • Je zeleno podjetništvo drugačen tip podjetništva ali je to podjetništvo, ki se izvaja na drugačen, svojevrsten način? Kako?
  • Katere so posebnosti delovanja uspešnih zelenih podjetij v mednarodnem okolju? Kako jim uspeva preživeti in rasti? Globalno in lokalno!
  •  V kakšnem odnosu sta novo ustvarjena vrednost in skupna vrednost (shared value) pri zelenem podjetništvu?
  •  Kako delujejo tri dimenzije trajnosti v praksi pri uspešnih socialnih podjetjih in katere so te tri dimenzije?
  •  Značilnosti in posebnosti zelenega podjetništva v Evropi: kako v Evropi doseči preboj kot zeleni podjetnik? Predstavitev zelenega podjetnišva v praksi s primeri iz Irske.
Ekskluzivno delavnico z mag. Victorjem Branaganom iz Irske v sodelovanju z Inštitutom za razvoj družbene odgovornosti - IRDO - in Mariborsko razvojno agencijo - MRA - za vas organizira Inštitut za trajnostni razvoj in celostne rešitve - InTeRCeR. 


 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v ljubljansko podjetniško sredino? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati, najnovejše podjetniške trende in ostale odlične stvari?
Hitro, prijavi se na Start:up Ljubljana e-mail listo!