OPIS DOGODKA


Predstavitev platforme Foodko - kako enostavno do zdrave lokalne hrane?

13. maj 2016, ob 0:00 /Tehnološki park Ljubljana
V petek, 13. maja 2016, bo na prostem ob ribniku v Tehnološkem parku Ljubljana (poleg stavbe B) med 14. in 18. uro potekala prireditev ob otvoritvi platforme za neposredno trženje lokalne hrane - Foodko, ki jo podjetje Prospeh d.o.o. pripravlja skupaj z nekaj lokalnimi proizvajalci hrane. Če bo slabo vreme, bo prireditev prestavljena v atrij v drugem nadstropju stavbe B.

Namen dogodka je predstaviti prednosti neposredne prodaje lokalne prehrane preko spleta ter se pogovoriti o ključnih pogojih za vzpostavitev tega relativno novega poslovnega modela, ki v svetu postaja vse bolj priljubljen in dosega vse višjo rast. 

Ob 15. uri se lahko udeležite tudi okrogle mize z naslovom “So novi poslovni modeli trženja lokalne hrane lahko priložnost za pravičnejšo verigo preskrbe s hrano?”, v okviru katere bodo častni gost dogodka, minister za kmetijstvo mag. Dejan Židan, predstavniki živilskih podjetij, kmetijske zadruge in soustanovitelj platforme Foodko predstavili svoje poglede na izzive trženja lokalne hrane.
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v ljubljansko podjetniško sredino? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati, najnovejše podjetniške trende in ostale odlične stvari?
Hitro, prijavi se na Start:up Ljubljana e-mail listo!