OPIS DOGODKA


Izzivi sodobnega socialnega podjetništva in zadružništva

10. maj 2016, ob 9:30 /Tehnološki park Ljubljana

Ob obisku Vlade Republike Slovenije v Osrednjeslovenski - Ljubljanski urbani regiji, bo 10.5.2016 v Tehnološkem parku Ljubljana potekal regijski posvet na temo SPODBUJANJE RAZVOJA SOCIALNEGA PODJETNIŠTVA IN ZADRUŽNIŠTVA V LJUBLJANSKI URBANI REGIJI. 

Posvet, ki ga organizirajo Vlada Republike Slovenije, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije (RRA LUR), je namenjen vsem, ki vidijo v socialnem podjetništvu razvojni izziv in priložnost ter že razvijajo podjetniške ideje na tem področju ali jih načrtujejo v prihodnosti.

Udeležence posveta, ki se začne ob 9.30 zjutraj, bosta nagovorila Minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, Zdravko Počivalšek, ter direktorica RRA LUR, mag. Liljana Madjar, med govorci na posvetu pa bodo med drugim še Tadej Slapnik, mag. Nena Dokuzov, Ana Pleško, Peter Svetina in Tita Destovnik.

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v ljubljansko podjetniško sredino? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati, najnovejše podjetniške trende in ostale odlične stvari?
Hitro, prijavi se na Start:up Ljubljana e-mail listo!