OPIS DOGODKA


Prijave na Nasa SpaceApps Challenge do 20. aprila!

23. april 2016, ob 10:00 /
Tehnološki park Ljubljana in ABC pospeševalnik letos skupaj pripravljata NASA SpaceApps Challenge. Gre za dvodnevni mednarodni dogodek na temo raziskovanja vesolja. V Ljubljani se bo prvič odvijal na dveh lokacijah: v osrčju BTCja, v ABC Hubu (23.4.), in z velikim finalom v Tehnološkem parku Ljubljana (24.4.).

Prireditev zajema reševanje problemov s ciljem izdelave ustrezne odprtokodne rešitve za zadovoljevanje globalnih potreb tako življenja na Zemlji, kot v vesolju. Prijave na izziv so možne do vključno 20. aprila na naslovu https://2016.spaceappschallenge.org/locations/ljubljana-slovenia. Vabljeni inženirji, tehnologi, znanstveniki, oblikovalci, umetniki, vzgojitelji , študenti, podjetniki in tudi mladi od 12-tega do 18-tega leta, ki bodo sodelovali v posebej, zanje prirejenem izzivu in se potegovali za iPad.

POZOR: Navkljub imenu ne gre le za pametne aplikacije! Izzivi zajemajo tudi področja robotike, vizualizacije podatkov, strojne opreme, dizajna in številnih drugih elementov.
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v ljubljansko podjetniško sredino? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati, najnovejše podjetniške trende in ostale odlične stvari?
Hitro, prijavi se na Start:up Ljubljana e-mail listo!