OPIS DOGODKA


Delavnica o PR veščinah z Majdo Dodevsko

22. april 2016, ob 14:00 /NLB Center inovativnega podjetništva, Trg republike 2, 1000 Ljubljana
Na delavnici, ki jo organizira Zavod Mladi podjetnik, bo Majda Dodevska - podjetnica, ki je prepričala svetovne medije, da objavijo njeno zgodbo -, predstavila, kaj so odnosi z javnostmi in kako dobri odnosi z javnostmi koristijo podjetjem. Kako doseči medije in druge, za podjetje pomembne deležnike. Udeleženci se boste naučili, da pri odnosih z javnostmi ne gre samo za odnose z mediji in medijske objave, temveč tudi druge oblike sodelovanja s ciljnimi skupinami.

Majda Dodevska je soustanoviteljica podjetja Scoutee, ki je razvilo produkt za igralce baseballa. Njihova Kickstarter kampanja je bila osnovana na odlični komunikaciji z domačimi in predvsem s tuijimi novinarji športnih medijev, saj ta šport v Sloveniji ni ravno razširjen.

Kako lahko majhna slovenska ekipa prepriča veliko novinarsko hišo, kot je CBS sports, da objavi zgodbo o njenem produktu? 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v ljubljansko podjetniško sredino? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati, najnovejše podjetniške trende in ostale odlične stvari?
Hitro, prijavi se na Start:up Ljubljana e-mail listo!