OPIS DOGODKA


Delavnica: kako prepričati potrošnika, da kupi?

3. marec 2016, ob 9:00 /@Tehnološki park Ljubljana

Ste lastnik ali zaposleni v podjetju, ki ima veliko znanja in izkušenj iz svojega področja dela? Imate voljo in energijo do dela, vendar se obenem zavedate, da prodaja ne teče tako dobro kot bi lahko? Kaj lahko naredite v 6 mesecih, da vzbudite pozornost s strani potencialnih strank ter v nadaljevanju zaupanje? Kaj je tisto, zaradi česar vam bodo stranke prisluhnile in na koncu od vas kupile? Kakšne naj bodo vsebine, kako jih oblikujete ter predvsem, kakšne so prodajne strategije, ki jih uporabljajo najbolj uspešni prodajalci 21. stoletja? Ali veste, da je uspeh v prodaji močno povezan z ustrezno strategijo, ki upošteva psihološke značilnosti prejemnika?

Kaj boste izvedeli na delavnici:

·         Internet je spremenil trg 21. stoletja. Kaj morate vedeti o tem in zakaj je to pomembno za dvig prodaje v vašem podjetju?

·         Kako ugotovite, kdo so tisti, ki jih zanima vaša ponudba in kako jih nagovorite?

·         S kakšnimi vsebinami se pozicionirate na trgu, da vam bodo kupci hitreje zaupali, se vračali na vaše spletne strani in vas priporočali dalje?

·         Kako napišete udarno e-knjigo in zanimiv blog, ki bo dosegel preko 1000 ljudi?

·         Kako obiskovalca vaše spletne strani prepričate, da vam zaupa svoj e-naslov, ki je prvi korak do nakupa?

·         Kako oblikujete strategijo in katera orodja spletna orodja lahko uporabite, da boste obiskovalca spremenili v kupca.

·         Kako uporabite video za pospešitev prodaje?

·         Od česa odvisno, ali vam bo dejansko uspelo? Priprava na 90-dnevni marketinški izziv!

Kaj boste znali po peturni delavnici?

Vedeli boste, kako nagovoriti vašo idealno stranko in katero “vabo” ji ponuditi, da vam bo z veseljem zaupala e-naslov.
S pomočjo enostavne metode boste lahko kreirali izredno zanimive spletne vsebine (blogi in e-knjige), ki jih bodo vaši uporabniki z veseljem brali in delili.
Spoznali boste napredne strategije, s pomočjo katerih boste hitro vzpostavili sistem za pridobivanje vaših spletnih naročnikov. In ta bo delal za vas tudi, ko boste spali.


Pridobili boste znanje, da boste sami pripravili scenarij za učinkovit prodajni video.
Kotizacija za delavnico znaša 95,00 EUR in zajema še bonuse v skupni vrednosti 332.00 EUR. Vsak udeleženec prejme še video priročnik za kreiranje učinkovitih prodajnih dopisov ter 90 dnevni marketinški načrt za spremljanje vašega napredka.

Prijavite se lahko na povezavi: http://majanovak.com/delavnica-o-prodaji-preko-spleta/  

 

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v ljubljansko podjetniško sredino? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati, najnovejše podjetniške trende in ostale odlične stvari?
Hitro, prijavi se na Start:up Ljubljana e-mail listo!