OPIS DOGODKA


Kako v 6 mesecih do 25% več prodaje?

27. januar 2016, ob 17:00 /@Tehnološki park Ljubljana

Ste lastnik ali zaposleni v podjetju, ki ima veliko znanja in izkušenj iz svojega področja dela? Imate voljo in energijo do dela, vendar se obenem zavedate, da prodaja ne teče tako dobrokot bi lahko? Kaj lahko naredite v 6 mesecih, da vzbudite pozornost s strani potencialnih strank ter v nadaljevanju zaupanje? Kaj je tisto, zaradi česar vam bodo stranke prisluhnile in na koncu od vas kupile? Kakšne naj bodo vsebine, kako jih oblikujete ter predvsem, kakšne so prodajne strategije, ki jih uporabljajo najbolj uspešni prodajalci 21. stoletja? Ali veste, da je uspeh v prodaji močno povezan z ustrezno strategijo, ki upošteva psihološke značilnosti prejemnika?

Kaj boste izvedeli na delavnici?

  • Pojasnili vam bomo, kako pritegnete stranke, ki jih vaša ponudba dejansko zanima.

  • Izvedeli boste, zakaj je potrebno, da najprej postanete izobraževalci in šele nato prodajalci.

  • Na predavanju boste izvedeli, kako lahko prodajate tudi medtem, ko spite.

  • Pojasnili vam bomo, kako lahko v kratkem času nagovorite široko skupino ljudi.

  • Zaupali vam bomo, od česa je odvisno, ali vam bo uspelo v 6 mesecih dvigniti prodajo.

Kratek opis predavateljev

Mag. Maja Novak je izobraževalna trenerka, svetovalka in ekspert za vsebinski in video marketing. Je ustanoviteljica podjetja Akademija za inovativni marketing. Maja, skupaj s svojo ekipo sodelavcev, pomaga podjetjem, da s kreiranjem in promocijo prodornih spletnih vsebin, v kratkem času, zgradijo široko mrežo potencialnih strank. S predavateljico se lahkopovežete na LinkedIn profilu >> POVEŽITE SE.

Kristjan Zemljič je marketinški strateg in poslovni coach. Je ustanovitelj podjetja OdobrenO, ki je specializirano za pridobivanje EU sredstev. Marketinška in prodajna znanja uspešno uporablja za pridobivanje strank med srednjimi in velikimi podjetji, tako v Sloveniji kot tujini. S predavateljem se lahko povežete na LinkedIn profilu >> POVEŽITE SE
 

KDAJ? 27. januar 2016 ob 17. uri

KJE? Konferenčna dvorana Tehnološki park Ljubljana, stavba B, pritličje

KOTIZACIJA? Brezplačno.

PRIJAVA? Nujna na Eventbrite. 

 

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v ljubljansko podjetniško sredino? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati, najnovejše podjetniške trende in ostale odlične stvari?
Hitro, prijavi se na Start:up Ljubljana e-mail listo!