OPIS DOGODKA


TVOJ mali glas na poti do CILJA

9. december 2015, ob 14:00 /Fakulteta za matematiko in fiziko
Podjetništvo kot karierna pot? Kako naj preverim, ali je podjetništvo zame? Katere kompetence naj  krepim za vstop na podjetniško pot?

V prvem delu delavnice, bo Matej Stevanovič, vodja projektov na Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju, s študenti delil primere dobre prakse in jim predstavil vse od možnosti, ki jih nudi podporno okolje, finančnih spodbud, ki so namenjene tistim, ki vstopajo na podjetniško pot pa do sodobnih pristopov v podjetništvu.

Sledila pa bo ustvarjalna delavnica Dragana Babiča na temo postavljanja ciljev ljudi, ki si želijo uspeti v osebnem in poslovnem življenju. Prednost delavnice se skriva predvsem v praktičnih igrah, provokativnih vajah, ter življenjskih primerih. Študentje bodo pridobili jasen sistem postavljanja ciljev in kar je najbolj pomembno – začeli jih bodo dosegati.

Na delavnici s praktičnimi vajami bomo spoznali:

3 korake, ki jih morate nujno upoštevati pri zapisovanju ciljev, da se bodo dejansko uresničili
Enostavno tehniko s katero lahko dosežete katerikoli cilj v samo 14 dnevih in pri tem ostanete ves čas motivirani
5 ključnih vprašanj, ki vam bodo razkrila kako razmišlja vaša podzavest in kako jo s preprostimi triki začeti nadzirati, da premagate svoje strahove in drastično izboljšate svoje življenje
O predavatelju 
Dragan Babič je edinstven, energičen in zabaven predavatelj, ter topel in pristen človek, ki tudi dela tisto, kar uči.

Je strokovnjak za postavljanje ciljev, motivacijo in direktno prodajo. Je diplomirani organizator informacijskih sistemov, ter certificiran praktik nevro-lingvističnega programiranja. V svoji poklicni karieri se je cilje naučil postavljati v podjetjih IBM Slovenija in Google Slovakia.

Vabljeni, da se udeležite delavnice ter vprašate tisto, kar ste si želeli, pa niste vedeli na koga bi se obrnili.
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Maja Mastnak
Tehnološki park Ljubljana
T: 01 620 34 05
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v ljubljansko podjetniško sredino? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati, najnovejše podjetniške trende in ostale odlične stvari?
Hitro, prijavi se na Start:up Ljubljana e-mail listo!