OPIS DOGODKA


Turnir socialnih inovacij 2015

27. november 2015, ob 0:00 /@MGRT

S Turnirjem socialnih inovacij 2015, ki bo potekal 27. novembra, se želijo na ministrstvu približati dogodku Evropske investicijske banke, ki bo prihodnje leto potekal v Ljubljani, dogodek pa ministrstvo organizira skupaj s Slovenskim regionalnim razvojnim skladom, podjetniškim pospeševalnikom ABC Accelerator v Ljubljani ter Skladom 05.

Socialne inovacije v okviru dogodka bodo strokovni ocenjevalci razvrščali v okviru štirih področij. To so kreiranje delovnih mest, kvaliteta življenja, trajnostna mobilnost in energetska učinkovitost ter rešitve na področju begunske problematike. Za najboljše socialne inovacije bodo podelili tudi nagrade.

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo si želi v sodelovanju z obstoječimi, družbeno odgovornimi podjetji oblikovati take rešitve, ki bodo na eni strani odgovarjale konkretnim potrebam podjetij pri reševanju družbenih izzivov in zagotavljanju kvalitete dela svojih zaposlenih, na drugi strani pa socialnim inovatorjem na tak način pomagati do dostopa na trg in si zagotoviti trajnostni obstoj v podjetniškem okolju.

Socialne inovacije so vključene tudi v strategijo pametne specializacije in bodo na tak način usmerjene v spodbujanje podjetnosti in podjetniških iniciativ ter s svojimi inovativnimi rešitvami prispevale k večji konkurenčnosti Slovenije tudi v svetovnem merilu.

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v ljubljansko podjetniško sredino? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati, najnovejše podjetniške trende in ostale odlične stvari?
Hitro, prijavi se na Start:up Ljubljana e-mail listo!