OPIS DOGODKA


Dnevi podjetništva

18. november 2015, ob 8:30 /Tehnološki park Ljubljana

Dnevi podjetništva - 17. in 18. november 2015  v Tehnološkem parku Ljubljana, stavba B

Na osmih Dnevih podjetništva, ki jih v partnerstvu organizirata Tehnološki park Ljubljana in podjetje Data, bomo tudi letos udeležencem ponudili pester nabor brezplačnih predavanj.

PRIJAVA TUKAJ. Število mest je omejeno. 

V prvem dnevu bodo predavatelji z udeleženci delili svoje znanje in izkušnje, s katerim bodo lažje shajali v slovenskem podjetniškem okolju. Podjetniki se ne želijo ukvarjati z birokracijo, a na poti k svojemu podjetniškemu cilju morajo krmariti tudi med zahtevami zakonodaje in inšpektorji. Predstavili vam bomo, kako zakonodaja z davčnimi blagajnami uokvirja poslovanje z gotovino v poslovalnicah in poslovanje v spletnih trgovinah. V dobi interneta in dela na daljavo se bomo dotaknili tudi različnih oblik zaposlovanja ter kako v poplavi informacij prepričati z najboljšim poslovnim načrtom. Prvi dan bomo zaključili z izkušnjami in povedali, kako se izogniti najpogostejšim napakam, ki se ponavljajo v slovenskem podjetništvu.


Drugi dan bomo razširili obzorje preko meja Slovenije. Z idejo in mentorstvom v Tehnološkem parku Ljubljana lahko podjetje naredi prvi korak k cilju internacionalizacije, nato pa mora najti tudi prve evre za poslovanje. Pridružil se nam bo tudi 35-letnik, ki je že odšel v jugovzhodno Azijo, zdaj pa pri vstopu na tuje trge pomaga še drugim. Ker v podjetništvu ni naključij, se je treba tudi prepoznavnosti lotiti organizirano – najbolje z vsebinskim marketingom. Nazadnje se bomo posvetili še temu, kako zaščititi svojo idejo, da je kdo ne ukrade. 

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v ljubljansko podjetniško sredino? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati, najnovejše podjetniške trende in ostale odlične stvari?
Hitro, prijavi se na Start:up Ljubljana e-mail listo!