OPIS DOGODKA


Podjetniška sreda tokrat v torek

20. oktober 2015, ob 14:00 /Tehnološki park Ljubljana

Ambiciozna, razvojno naravnana, majhna in srednje velika podjetja, ves čas iščejo finančna sredstva za svoje inovativne projekte. Izjemna priložnost za pridobitev nepovratnih sredstevza financiranje razvojnih in pred-komercialnih aktivnosti za uvedbo rešitev na trg predstavlja razpis »Instrument for SME's«.

Razpis je močno priljubljen med prijavitelji, saj omogoča večkratno prijavo v enem letu in do2.5 milijona EUR nepovratnih sredstev za projekt. Razpis ne zahteva konzorcijev in ni administrativno zahteven.

Plirljubljenost razpisa se odraža v okoli 2.500 oddanih vlog na posamezni rok. Kljub "gneči" prijaviteljev na razpis, pa le okoli 10% prijaviteljev doseže ocenjevalni prag. Od teh 10 % jele polovica izbranih za sofinanciranje.

Kakšne izkušnje oziroma mnenje o prijavi na razpis pa imate vi? Ste malo ali srednje podjetje in verjamete, da je vaša ideja izjemna? Ne veste, kako naprej ali kaj lahko storite, da projekt še izboljšate?

Kaj boste izvedeli na predavanju?

  • Kako lahko ocenite primernost prijave na Instrument?
  • Kaj morate upoštevati še preden začnete pisati prijavo?
  • Kako, po korakih, pripraviti prijavo za SME Instrument? 
  • Znali si boste postaviti prava vprašanja, da bo vaš projekt kar najbolje pripravljen.
  • Z razumevanjem ocenjevanja boste pripravljeni na enakovredno soočenje z mednarodno konkurenco.

Kdo je predavatelj?

Izkušnje in poglede na pripravo inovacijskih projektov bo z vami delil ekspert za pripravo evropskih projektov Kristjan Zemljič Svetoval je pri dveh uspešnih prijavah na SME Instrument, tako v fazi 1 (ICT-37), kot fazi 2 (SC5-20). Prav vse ostale prijave so presegle zahtevani prag kakovosti.

 

PRIJAVE možne TUKAJ

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v ljubljansko podjetniško sredino? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati, najnovejše podjetniške trende in ostale odlične stvari?
Hitro, prijavi se na Start:up Ljubljana e-mail listo!