OPIS DOGODKA


Post PODIM dogodek: Global Pioneers Ljubljana

15. maj 2015, ob 18:00 /@ TP Lj
 

Pioneers predano navdihuje, krepi in povezuje podjetnike, startupe in inovatorje. Pioneers so mlada in dinamična ekipa, ki jih žene motivacija, da bi s pomočjo podjetništva in epskih prihajajočih tehnologij spremenili svet na bolje. 

Zato organizirajo »offline« dogodke, kot je na primer Pioneers Festival – njihov letni dogodek, na katerem se veliki misleci tega sveta zberejo v čudoviti cesarski palači Hofburg na Dunaju, da proslavljajo podjetništvo, se mrežijo in dobivajo navdih od raznovrstnih osupljivih inovacij in lokalnih verzij festivala v mestih po vsem svetu.

O Global Pioneers Ljubljana 


Global Pioneers je iniciativa in serija dogodkov dunajske startup konference Pioneers Festival, ki poteka v več mestih po vsem svetu. Že tretji dogodek Pioneers Ljubljana bo potekal v petek, 15. maja ob 18ih v Tehnološkem parku v Ljubljani. Organizatorji dogodka so Živa Jalovec, ambasadorka Pioneers Festivala, in Iniciativa Start:up Slovenija. V izobraževalnem delu Pioneers Ljubljana bosta nastopila dva eminentna gosta:

  • Tristan Harris, dizajnerski mislec, filozof in podjetnik. Trenutno je produktni filozof pri Googlu, kjer preučuje etiko v dizajnu: kako dizajn tehnologije vpliva na obnašanje, pozornost in dobro počutje uporabnikov.
  • Gina Waldhorn je leta 2011 soustanovila Evol8tion z vizijo reševanja poslovnih problemov s tehnološkimi rešitvami. Evol8tion gradi most med svetovoma Madison Avenue in Mountain View tako, da povezuje startupe v zgodnji fazi rasti z vodilnimi blagovnimi znamkami za pilotne programe, pospešitev in investicije ali prevzeme.

Predstavilo se bo 8 slovenskih start-up ekip

Strokovni žiriji in javnosti se bo predstavilo do 8 slovenskih startup ekip. Zmagovalci prejmejo možnost predstavitve na Pioneers Challenge na Dunaju, vstopnico za Pioneers Festival in praktične nagrade. Strokovno žirijo sestavljajo Tristan Harris (Google), Gina Waldhorn (Evol8tion) in Marius Starcke (Pioneers).

Program

Dobimo se v petek, 15. maja 2015, od 18h do 22h, na Tehnološkem parku Ljubljana, v konferenčni dvorani stavbe B. Podroben potek dogodka: 
 
17:45 - 18:00               Check-in
18:00 - 18:15               Predstavitev Pioneers predstavnikov in organizatorjev
18:15 - 18:45               Etika v dizajnu, Tristan Harris
18:45 - 19:15               Kako zgraditi svoj startup, Gina Waldhorn
19:15 - 20:30               Predstavitve startupov + razglasitev zmagovalca
20:30 -                         Mreženje in ljubljansko nočno življenje

Pokrovitelji dogodka

 

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Maja Mastnak
Tehnološki park Ljubljana
T: 01 620 34 05
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v ljubljansko podjetniško sredino? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati, najnovejše podjetniške trende in ostale odlične stvari?
Hitro, prijavi se na Start:up Ljubljana e-mail listo!