OPIS DOGODKA


Zaženi svoje globalno socialno gibanje in spremeni svet - post PODIM dogodek

15. maj 2015, ob 17:00 /Javni zavod Cene Štupar - DPlac
 
Javni zavod Cene Štupar - Dplac in Tehnološki park Ljubljana vas vabita, da se 15. maja 2015 ob 17. uri udeležite in sodelujete na Start:up Ljubljana post PODIM dogodku “Zaženi svoje globalno socialno gibanje in spremeni svet”.  Mohd Zikry Kholil in  Daniel de Gruijter, soustanovitelja globalnega gibanja Incitement, ki je prisotno v 37 državah in posameznike spodbuja k pozitivnim vizijam, ciljem, znanjem, bosta predstavila dileme s katerimi se srečujejo družbena gibanja pri prehodu v socialno podjetništvo.

Pogovor z gostoma bo potekal v angleškem jeziku brez prevajanja. Dogodek je odprt za javnost, predhodna prijava je nujna, da si zagotovite udeležbo, saj je število udeležencev omejeno.

Prijave sprejemamo na spletnem naslovu http://bit.ly/1bxpDBS

PROGRAM

17:00 - 17:10         Pozdravni nagovor, mag. Bojan Hajdinjak, Tomaž Stritar

17:10 - 17:40         Pomembnost in teža socialnih gibanj, Mohd Zikry Kholil
Začeti svoje gibanje s pomočjo skupnosti je eno najmočnejših orodij za širjenje socialnih idej in dviga zavesti. V 21. stoletju je vedno več tovrstnih gibanj, ki imajo viden vpliv na oblikovanje in spreminjanje sveta. Nekatera gibanja postanejo celo vplivna politična gibanja ali pa socialna podjetja. Zikry bo v govoru predstavil pomembnost in težo socialnih gibanj, prav tako pa tudi svojo zgodbo, kako je njegovo gibanje preraslo v pravo globalno socialno podjetje.

17:40 - 18:10         Kopiraj in prilepi dilema, Daniel de Gruijter
Govor se bo dotaknil teme, kako kopiranje obstoječih in delujočih strategij za rast socialnega podjetja lahko zavira pri ustvarjanju resnične in trajne spremembe. Pridobili boste konkretne ideje in predloge, kako se soočiti s kopiraj in prilepi (»copy and paste«) dilemo.

18:10 - 19:00       Okrogla miza z Zikry-jem in Daniel-om, moderator Tomaž Stritar

19:00 -                 Mreženje in druženje

O govorcih

Mohd Zikry Kholil je soustanovitelj globalnega gibanja Incitement, ki je prisotno v 37 državah in posameznike spodbuja k pozitivnim vizijam, ciljem, znanjem in zgodbam, na dolgi rok pa še k uresničevanju idej. Incitement spodbuja ljudi, da spregovorijo, stopijo iz cone udobja in prevzamejo lastništvo nad svetom, v katerem živijo, ter naredijo spremembo na bolje.

Zikryjevo svetovno popotovanje od rojstva dalje ga je naredilo takšnega, kot je danes: ekstrovertiran, odkrit otrok »tretje kulture«, TCK. Je tudi bivši radijski DJ in igralec hokeja v nacionalni ekipi. Je motivacijski in pitching mojster, ki verjame v to, da je treba vnesti svoje prepričanje, energijo in ton glasu v idejo in da je strast ključna za osvajanje srca in misli ljudi. Zikry je iskan govorec, ki trenira diplomate in jim pomaga sprejemati bolj inovativne rešitve.
Zikry je sodeloval na raznoraznih »roadshowih« in dogodkih od leta 2003, prav tako pa je sam gostil na stotine dogodkov, tako formalnih kot tudi neformalnih. Bil je izvršni diplomski pripravnik z ASEAN v Džakarti, kjer je leta 2010 bil zadolžen za promoviranje načrta demokratizacije za volitve v Mjanmarju.  

Zikry je govoril na več AIESEC konferencah, TedXImpact Hub dogodkih in mnogih drugih, in tako postal zaželen svetovni govorec.

Daniel de Gruijter je soustanovitelj globalnega gibanja Incitement, ki se zavzema za bolj enakopraven, strpen in pozitiven svet. Incitement gibanje je bilo ustanovljeno konec leta 2011, danes pa se njegovi dogodki organizirajo po vsem svetu.  Nominirano je bilo za "Most Inspirational Movement 2012" s strani FACES Magazine, in najhitreje rastoče gibanje s strani MasterPeace. Njegovo delo pri Incitementu ga je uvrstilo v ožji izbor za Talent Unleashed Awards 2014 od Richarda Bransona v kategoriji učinka skupnosti.
 
Rodil se je in odraščal na Nizozemskem, diplomiral je iz "Tourism & Leisure Management" in "Marketing & Economics". Že v študentskem obdobju je ustanovil svoje podjetje za azvoj in izvajanje spletnih strategij za startup podjetja. V začetku leta 2011 je začutil, da je čas za večji izziv, zato se je odločil, da se preseli v Malezijo. V Maleziji je delal za največjo svetovno založbo v industriji za osebno rast, Mindvalley. Kot vodja "konverzijskega" tima je bil odgovoren za več več milijonov dolarjev vredne projekte. Bil je tudi prvi, ki je razvil, kar je trenutno št. 1 v ZDA, iPad app v Health & Fitness kategorijI, upravljal  1,5 milijona naročnikov družbe, in je sodeloval pri številnih ključnih tehnoloških projektih, kot je razvoj orodij poslovne inteligence v družbi in migracije podjetje baze podatkov.

Daniel je specializiran za optimizacijo prodajnih lijakov in pisanje ter je osebno mentoriran s strani nekaterih najboljših svetovnih spletnih marketing strokovnjakov, kot so Andre Chaperon in "Big" Jason Henderson. Daniel še vedno mentorira več podjetij po vsem svetu.
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Bojan Hajdinjak
Javni zavod Cene Štupar
T: 01 23 44 404
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v ljubljansko podjetniško sredino? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati, najnovejše podjetniške trende in ostale odlične stvari?
Hitro, prijavi se na Start:up Ljubljana e-mail listo!