OPIS DOGODKA


Brezplačna strokovna ekskurzija: Mesec oblikovanja v Gradcu

12. maj 2015, ob 9:00 /
 
Letos v Gradcu že šestič poteka mesec oblikovanja, ki združuje energijo regionalnih kreativnih industrij in ponuja oder za inovativne projekte, festivale in dogodke.
 
Pridružite se nam na brezplačni strokovni ekskurziji za kreativce, ki bo potekala v torek, 12. maja 2015. Ogledali si boste coworking prostore (tj. prostore sodela) »Spaceland« in »En Garde« ter spoznali njihovo delovanje. Z ustvarjalci kreativnega vozlišča »Creative industries Styria« se boste sprehodili po razstavah »Montreal meets Graz« in »Selected« ter si ogledali, kako kreativnost  zaživi v Unescovem mestu oblikovanja.

Na strokovno ekskurzijo se lahko prijavite ustvarjalci s področja kreativnih industrij in vsi tisti, ki delujete na tem področju.

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest oziroma do četrtka, 7. maja 2015, na e-naslov: aidan.cerar@ljubljana.si.

Ob prijavi navedite naslednje podatke: ime in priimek / naslov / e-naslov / telefon / zaposlitev/status/področje delovanja
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Aidan Cerar
RRA LUR - RCKE
T: 01 306 19 21
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš prvi izvedeti kako se vključiti v ljubljansko podjetniško sredino? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati, najnovejše podjetniške trende in ostale odlične stvari?
Hitro, prijavi se na Start:up Ljubljana e-mail listo!